Zoeken
  • Elvira Timmerman

2 OKTOBER 2018

Bijgewerkt: 18 apr 2019

Volgens mij kan ik het beter een dinsdag-blog noemen, want tot nu toe vertel ik jullie iedere dinsdag hoe mijn stage is. Ik heb vorige week een stagegesprek gehad met Jan-Peter over alle schoolopdrachten. Ik vond het een erg prettig gesprek, het verliep vlot en goed. En daar ben ik erg blij mee. Nog steeds ga ik met veel plezier naar stage toe, wat een goed teken is natuurlijk. Vandaag ben ik begonnen met het lamineren van menukaarten. Iedere dag heb ik eigenlijk wel wat anders te doen. Geen enkele dag lijkt op elkaar. Ze geven me ook genoeg ruimte voor schoolopdrachten en dat is ook wel fijn zodat ik aan het eind niet alles moet maken.

Dit was een schoolopdracht om mijn stagebegeleider te interviewen

0 keer bekeken

STUDENT MEDIAVORMGEVER

© 2019 Elvira Timmerman