ALPHARAINBOW

Mijn stage bij AlphaRainbow is top!

 

Ondanks dat ik de enige vormgeefster ben is het een super eindstage, ze geven me overal de ruimte voor en ik mag met allerlei nieuwe ideeën komen. Met mijn examen gaat het tot zover ook goed en ze vinden mijn ingevingen goed.

Het team is super! Allemaal enthousiaste, energieke mensen.

Tijdens de teamdag merkte ik dat iedereen goed met elkaar over weg kan. (de foto's zijn door mij gemaakt)

STICHTING PROJECT SARI

Project SARI is een stichting opgericht door Lucine Ellarian met als doel middelen te bieden die helpen bij het creëren van een vitale en zelfvoorzienende gemeenschap.

 

Door te investeren in verschillende gemeenschap capaciteitsopbouw en culturele projecten in Sarigyugh - het dorp waar haar grootvader abrikozenbomen plantte.

 

Lucine werd geboren in Jerevan, maar groeide op in Nederland toen ze 9 was. Op 28-jarige leeftijd keerde ze voor het eerst terug naar Armenië en werd verliefd op het dorp van haar voorouders. Ze beloofde te investeren in de gemeenschap en heeft sindsdien verschillende projecten gerealiseerd.

 

Het grootste obstakel waarmee Project SARI op dit moment wordt geconfronteerd, is het ontbreken van een gemeenschappelijke ruimte waar evenementen, workshops, seminars en lessen kunnen worden gehouden.

Voor haar mag ik een logo en social media posts ontwerpen. Het logo is een boom die in het dorp symbool staat voor vruchtbaarheid. 

EXAMEN OPDRACHT

In het laatste jaar van mijn opleiding heb ik de examenopdracht gemaakt bij het bedrijf waar ik ook stage loop. De opdracht was het vernieuwen van de huisstijl. De uitgangspunten van de opdracht heb ik besproken met de eigenaar Michiel van Beek. Vervolgens heb ik een positioneringsboek, brandbook en positioneringsplatform ontworpen en uitgewerkt. De eigenaar was zeer tevreden over wat ik had gemaakt. Daarmee heb ik mij examen goed afgerond.

STUDENT MEDIAVORMGEVER

© 2019 Elvira Timmerman